Asiakkaille tekstiviesti sähkökatkosta

Parannamme sähkökatkoihin liittyvää tiedottamista. Häiriöviestipalvelumme on ollut kaikkien halukkaiden käytössä jo muutaman vuoden, mutta käyttö laajentui nyt koskemaan kaikkia asiakkaitamme. 

Jatkossa lähetämme tekstiviestin häiriön alkamisesta ja päättymisestä automaattisesti kaikille asiakkaille, jotka ovat sähkökatkon piirissä. Asiakas saa matkapuhelimeen tiedon niin suunnitelluista työkeskeytyksistä kuin yllättävistä sähkökatkoista keskijänniteverkossa.  Palvelu on asiakkaille maksuton.

Olemme lähettäneet palvelun käyttöönotosta tekstiviestin. Jos et sähköverkon asiakkaanamme kuitenkaan ole saanut asiasta vahvistusviestiä, voit aktivoida palvelun itse kirjautumalla alla olevasta linkistä palvelun asetuksiin. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 02 5782 5303 tai asiakaspalvelu@vatajankoski.fi

Tiedot katkoista tulevat puhelimeen päiväaikaan (6-22), mutta tietoa katkoista on mahdollista saada myös yöaikaan (22-6). Halutessaan voi tilata tiedot puhelimen lisäksi myös sähköpostiin. Näiden tietojen muuttaminen samoin kuin palvelun lakkauttaminen käy helposti kirjautumalla palveluun asiakasnumerolla ja käyttöpaikkatunnuksella. Nämä tiedot löytyvät sähkölaskusta.