Parempaa elämää palvelevia
ratkaisuja,
Parempaa elämää palvelevia
ratkaisuja,
tarpeesi mukaan.

Älykaukolämpö

Haluaisitko pienentää kaukolämpölaskuasi jopa 30%? Älykaukolämpö on itseoppiva tekoälyratkaisu, joka ahkeroi puolestasi.

Jo muutamassa viikossa, talon tavoille opittuaan, pieni anturi alkaa tehdä yhteistyötä hyväksesi tunnistamalla taloutesi energiapiikit ja varautumalla niihin. Älykaukolämpö voidaan asentaa kaikkiin kaukolämpötaloihin Suomessa.

Kaukolämpö

Kaipaatko huoletonta ja ekologista lämmitysmuotoa? Kaukolämpö on toimitusvarma, energiatehokas ja edullinen ratkaisu, joka toimii kaikissa sääolosuhteissa.

Pääosa Vatajankosken kaukolämmöstä tuotetaan täysin ilmastoneutraalisti.

 

Kaukojäähdytys

Kaipaatko viilennystä kesähelteillä, jotka vuosi vuodelta jatkuvat pidempään? Kaukojäähdytys on hotellitasoisen mukavuuden tuomista koti- ja toimisto-oloihin.

Kaukojäähdytys on hukkaenergiaa hyödyntävänä energiatehokas ja ympäristöystävällinen. Mikäli kuulut kaukolämpöverkkoomme, ota rohkeasti askel kohti helpompaa elämää.

Aurinkosähkö

Oletko miettinyt pitkään liittymistä aurinkosähköä tuottavien talouksien tyytyväiseen joukkoon? Tervetuloa!

Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on energiaa, jolla säästät sekä luontoa että rahaa. Hyödynnä kokemuksemme aurinkoenergiasta ja pyydä tarjous juuri sinulle sopivista aurinkopaneeleista.

Sähköverkko

Tarvitsetko sähkönsiirtoa tai haluatko liittää aurinkopaneelit ja muut pientuotantolaitteet sähköverkkoon?

Siirrämme sähköä Pohjois-Satakunnassa ja sen lähialueilla, tasapuolisesti kaikkien energiayhtiöiden asiakkaille. Siirtämisen lisäksi huolehdimme siitä, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa.

Haluatko lisätietoa palveluistamme?
Ota yhteyttä.