Sähköliittymä Sähköliittymä

Liittymissopimus

Varsinainen liittymissopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen liittymän tarvetta (n. 2 kk). Sopimuksen perustietoina tarvitaan liittymän pääsulakekoko sekä tilaajan ja rakennuspaikan osoitetiedot. Etäällä sähköverkosta olevien kohteiden sähköistykseen on syytä varata enemmän aikaa, liittymän rakentamisen aikataulusta ja hinnoista saat lisätietoa sähköliittymäpalveluista p. 02 5782 5302.

Pääkeskus tulee sijoittaa vapaa-ajan asunnoissa ulkoseinälle tai tilaan, johon on vapaa pääsy mittarin huollon ja luennan takia.

Liittymän toimitusraja on yleensä tonttialueen rajalla (liittymismaksuun sisältyvä osuus). Liittymiskaapelin toimitamme liittymissopimuksen mukaisesti tontin rajalle tai ilmakaapelin rajan läheisyydessä sijaitsevaan pylvääseen. Sinulla on mahdollisuus hankkia meiltä myös yhtenäinen liittymiskaapeli pääkeskukselle asti. Teemme mielellämme tarjouksen liittymiskaapelin toimituksesta tonttialueen osalta, samoin mittaus- ja pääkeskuksen toimituksesta kesämökillenne.

Liittymismaksut ja niiden tarkemmat määräytymisperusteet löytyvät hinnastot ja ehdot -sivulta.

Lisätietoa rakentajalle löytyy Rakentajan oppaasta.

Liittymissopimuksen siirto

Kun haluat siirtää sähköliittymän toiselle täytä liittymissopimuksen luovutuskirja.

Luovutuskirjaan tulee täyttää vähintään seuraavat tiedot:

  • liittymän sijaintiosoite
  • liittymän siirtäjän tiedot
  • siirron saajan (uuden omistajan) nimi, hetu/y-tunnus, puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite sekä postiosoite
  • liittymän omistusoikeuden tai hallintaoikeuden siirtymispäivä.

Luovutuskirjan tulee allekirjoittaa sekä liittymän siirtäjä (edellinen omistaja) että siirron saaja (uusi omistaja).

Täytetyn ja allekirjoitetun luovutuskirjan voi toimittaa sähköpostitse tekninen.neuvonta@vatajankoski.fi, postitse osoitteeseen Vatajankoski Sähköverkko Oy, PL 12, 38701 Kankaanpää tai jättää toimistomme etuovelle olevaan postiluukkuun.

Työmaakeskuksen vuokraus

Työmaakeskuksen vuokraus rakennuskohteisiin. Tilapäissopimus voidaan tehdä ja työmaakeskus toimittaa, kun sähköverkkomme on jo lähellä käyttöpaikkaa. Ellei sähköverkkoa ole vielä rakennettu, solmitaan liittymissopimus ja rakennetaan tarvittava liittymä.

Tilapäissopimukset

Tilapäissopimuksella voidaan toimittaa sähköä erilaisiin tapahtumiin edellyttäen että sähköverkosto on riittävän lähellä.

Tuotannon liittäminen

Seuraavat vaatimukset on otettava huomioon liitettäessä tuotantolaitteistoja yhtiömme jakeluverkkoon. Lisäksi kannattaa olla tarpeeksi ajoissa yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta liittäminen voidaan toteuttaa hallitusti.

Urakoitsijat

Voit tilata liittymiä sekä liittymämuutoksia koskevat mittarointi- sekä kytkentäpyynnöt täyttämällä alla olevan lomakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen vatajankoski@vatajankoski.fi Mittarointi- ja kytkentäpyynnöt tulee tehdä vähintään viisi työpäivää ennen tarvetta. Merkitse kaavakkeeseen myös liittymäkaapelin pituus ja tyyppi sekä haltijan osoite, mikäli se on eri kuin työkohteen osoite.