Vikapalvelu

Häiriötilanteet

Sähkökatkoista saat reaaliaikaista tietoa häiriökartan avulla.

Vikanumero

Jakeluverkkoamme valvotaan ympäri vuorokauden. Vikanumeromme palvelee 24/7 numerossa 02 578 1111. Mikäli tiedät sähkökatkon aiheuttajan tai vikapaikan, kerrothan sen vikapäivystäjälle!

Varaudu sähkökatkoon

Tilaa ilmainen tekstiviestipalvelu! Sähkökatkon aikana saat tekstiviestin, jossa kerrotaan alkaneesta sähkönjakelun keskeytyksestä, mahdollisesti myös katkon syy ja arvioitu kesto. Kun katko on ohi saat tiedon sen päättymisestä. Voit aktivoida palvelun itse tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 02 5782 5303.

Korvaukset

Korvaukset sähkökatkoista ja vahingoista. Korvauskäytäntömme perustuvat sähkömarkkinalakiin, siihen pohjautuviin yleisiin sopimusehtoihin, kuten verkkopalvelu-, sähköntoimitus- tai liittymisehtoihin, asiakkaiden kanssa tehtyihin sopimuksiin sekä toimialasuosituksiin.

Sähkömarkkinalain mukaan sähkönkäyttäjällä on oikeus saada vakiokorvausta, kun hän on ollut yhtäjaksoisesti ilman sähköjä vähintään 12 tuntia (verkkopalvelun toimitus on keskeytynyt). Asiakkaalle vakiokorvaus hyvitetään automaattisesti sähkölaskulla.