Luotettavaa sähköverkko­palvelua Luotettavaa sähköverkko­palvelua
vuorokauden ympäri.

Sähköverkko

Vatajankosken sähköverkko palvelee verkkoalueemme kotitalouksia ja elinkeinoelämää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Palvelumme kattavat verkonhallinnan, sähkön siirron, sähköliittymät, sähkön mittauksen, mittaustiedon välittämisen sähkönmyyjille ja teknisen neuvonnan asiakkaillemme.

Vikapalvelu

Asiakaspalvelun taso mitataan konkreettisimmin yllättävän sähkökatkon sattuessa. Paikallinen henkilöstömme on aina valmiina korjaamaan viat nopeasti, oli millainen myrsky tai myräkkä tahansa.

Tilaa vikapäivystyksen tekstiviestipalvelu 

 

Sähköliittymä

Varsinainen liittymissopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen liittymän tarvetta (n. 2 kk). Etäällä sähköverkosta olevien kohteiden sähköistykseen on syytä varata enemmän aikaa. Liittymän rakentamisen aikataulusta ja hinnoista saat lisätietoa sähköliittymäpalveluista.

Muut palvelut

Soittamalla meille varmistat, ettei suunnittelemiesi kaivuutöiden alueella ole sähkökaapeleita tai kaukolämpöputkia.

Mikäli olet kaatamassa puuta sähköjohtojen läheisyydessä, on puunkaatoapumme paras neuvonantaja.

Liittymiä ja liittymämuutoksia koskevia mittarointi- sekä kytkentäpyyntöjä voit tilata kauttamme vähintään viisi työpäivää ennen tarvetta.

 

UKK

Löydät tietoa pientuotantoon liittyen aurinkosähkön pientuottajan oppaastamme.

Sähköjen kytkemiseksi tarvitaan voimassa oleva sähkönmyyntisopimus. Kytkemme sähköt, kun saamme sähkönmyyjältäsi ilmoituksen sopimuksesta.

Sähkön turvallinen kytkeminen tarkoittaa sitä, etteivät mahdollisesti vaaraa aiheuttavat sähkölaitteet mene päälle samaan aikaan, kun sähköt palautuvat asuntoon. Varmista sähkön turvallinen kytkentä ja katkaise virta sellaisista laitteista, jotka voivat sytyttää tulipalon, jos ne menevät päälle valvomatta. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi liesi, silitysrauta, kiuas, kahvinkeitin ja pesukone. Tarkista asuntosi myös muiden vastaavien sähkölaitteiden osalta.

Kytkennät tehdään etänä tai asentajan toimesta. Tämän vuoksi emme havaitse mahdollisia päällä olevista sähkölaitteista aiheutuvia vaaratilanteita.

Sähköjen kytkentä muuttaessa on maksutonta, kunhan tilaus on tehty edellisenä arkipäivänä ennen kello 13.00. Kytkentöjä tehdään arkisin maanantaista torstaihin 7.30-16.00 ja perjantaisin 7.30-14.00 välisenä aikana.

Sähköjen katkaisu

Katkaisemme sähköt kohteista, joissa ei ole voimassa olevaa sähkönmyynti- ja verkkopalvelusopimusta. Sopimuksettomassa tilanteessa, ota yhteyttä valitsemaasi sähkönmyyjään ja tee sähkönmyyjäsi kanssa sähkönmyyntisopimus. Saamme sähkönmyyjältä tiedon sopimuksen aloituksesta ja teemme kohteeseen verkkopalvelusopimuksen.

Asioi kanssamme.