Muut palvelut Muut palvelut

Kaapelinäytöt

Jos teet kaivuutöitä, varmista ettei alueella ole sähkökaapeleita tai kaukolämpöputkia. Soittamalla meille saat selville, onko kaapelinäyttö tarpeellista ennen työhön ryhtymistä.

Näytöt yhtiömme kaapeleiden ja putkien sijainneista ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Jos haluat käyttää näyttöpalveluamme muiden kaapeleiden paikannukseen, veloitamme palvelusta hinnastomme mukaisesti.

Kun tarvitset kaapelinäyttöpalvelua, muistathan ilmoittaa siitä meille viimeistään edellisenä päivänä.

Kaapelinäyttö puh. 02 5782 5310

Puunkaatoapu

Annamme tarvittaessa Vatajankosken Sähkön ilmajohtojen varoalueilla maksutonta puunkaatoapua, jos kaadettava puu voi kaatuessaan vaurioittaa sähköjohtoja. Puunkaatoapupalvelussa ohjaamme puiden kaatosuuntaa tarvittavalla kalustolla, esimerkiksi tunkein tai taljoin, mutta varsinainen kaatosahaus ei sisälly palveluumme.

Mittarointi

Voit tilata liittymiä sekä liittymämuutoksia koskevat mittarointi- sekä kytkentäpyynnöt täyttämällä yleistietolomakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen vatajankoski@vatajankoski.fi. Mittarointi- ja kytkentäpyynnöt tulee tehdä vähintään viisi työpäivää päivää ennen tarvetta. Merkitse kaavakkeeseen myös liittymäkaapelin pituus ja tyyppi sekä haltijan osoite, mikäli se on eri kuin työkohteen osoite.