Uusi sähköinen palautepalvelu avattu
– valaistuksen ja sähköverkon kiireettömät vikahavainnot

Kuntalaiset ja asiakkaat voivat nyt jättää katuvalaistukseen ja sähköverkkoon liittyvää palautetta myös uuden verkkopalvelun kautta. Tämä sähköinen palautepalvelu soveltuu kiireettömien palautteiden antamiselle. Kiireelliset vikahavainnot toivotaan edelleen jätettävän joko puhelimella tai sähköpostilla

Kankaanpäässä on yhteensä noin 4000 valaisinpistettä kaduilla, teillä ja puistoissa. Katuvalaistusverkon huoltokierroksia tehdään säännöllisesti valaistuskauden aikana.

Yksittäiset rikkinäiset lamput korjataan huoltokierrosten yhteydessä. Laajempia vikoja ja useiden lamppujen vika-alueita korjataan myös kierrosten välissä, kertoo rakentamispäällikkö Jarno Joensuu.

Kiireettömät havainnot katuvalojen häiriöistä voi nyt jättää palautepalveluumme.

Palaute voi koskea esimerkiksi rikkoutunutta valaisinta, vinoa valaisinpylvästä tai valaistuksen kehitysehdotusta.  Sivustolla valaisinpisteet näkyvät kartalla ja suosittelemme kohdistamaan vian kyseiselle valaisinpisteelle. Tämä helpottaa vian paikantamista ja palautteen käsittelyä. Voit lähestyä meitä myös sähköpostilla katuvalo@vatajankoski.fi.

Vikahavainnot ja muu palaute sähköverkosta

Sähköverkkomme käsittää yhteensä noin 4 000 km ja noin 50 000 pylvästä. Verkon kuntoa tarkastetaan säännöllisesti muun muassa kopterilla ilmasta käsin.  

Tilanteet jotka voivat aiheuttaa sähköiskun tai -katkon vaaraa korjataan luonnollisesti mahdollisimman pian. Näistä pyydetään ilmoittamaan ympäri vuorokauden päivystävään vikanumeroon  02 578 111, toteaa Joensuu.  

Sen sijaan kiireettömät kehitysehdotukset tai muu palaute Vatajankoski Sähköverkon toiminnasta on tervetullutta palautepalvelumme kautta 

Kirjautumalla palveluun voit seurata palautteen käsittelyä

Palautteen jättäminen ei edellytä kirjautumista, mutta rekisteröitymällä voi seurata oman palautteen käsittelyä ja lukea palautteeseesi saamasi vastauksen.  Järjestelmä hyödyntää Maanmittauslaitoksen julkisia karttapalvelun karttoja ja palautteeseen voikin liittää kuvia ja merkitä kohde karttaan. Lisäksi palvelusta voi katsoa myös muiden antamia palautteita.